به گزارش خبرنگار مهر، عمادی رئیس اداره کل مناطق محروم کمیته امداد امام خمینی (ره) در نشست خبری امروز گفت: از سال ۸۸ با ترسیم نقشه فقر دولت از ۲ هزار و ۴۰۰ دهستان، در ۶۰ درصد در سطوح مختلف محرومان و نیازمندان قرار گرفتهاند که بر این اساس ۵۵ درصد از خانوار روستایی در مناطق محروم ساکن هستند.
وی گفت: از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار روستایی فقط ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار در مناطق برخوردار و ۳ میلون خانوار نیز ساکن مناطق محروم هستند.
به گفته رئیس اداره کل مناطق محروم کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۵۵۰ هزار خانواده تحت پوشش امداد در مناطق روستایی محروم زندگی میکنند که از هر ۶ خانواده منطقه محروم، یک خانواده تحت پوشش امداد است که البته شاید تعداد خانوادههایی که باید تحتپوشش قرار بگیرند بیش از اینها باشد، اما اعتبارات ما امکان پوشش تمامی آنها را نمیدهد.
وی گفت: از سال گذشته با دستور رئیس کمیته امداد در شهرهای محروم یک روستا را به عنوان پایلوت انتخاب کرده که با کمک خیرین، مسئولان و افراد خود روستا نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام خواهیم کرد.
همچنین کاظم شیدایی معاون اداره کل خدمات مددکاری کمیته امداد نیز در این نشست با اشاره به اینکه یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون سالانه متقاضی دریافت خدمات مددکاری هستند، گفت: پرداخت وام، جهیزیه و ... از جمله درخواستهای مددجویان است.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۱۰درصد مددجویان از چرخه حمایت خارج میشوند، گفت: متارکه، طلاق، فوت سرپرست، از کارافتادگی و بیماری وی از جمله دلایل حمایت از مددجویان است که به نسبت خروج از چرخه حمایت، افراد جدیدی تحتپوشش قرار میگیرند.
شیدایی با تاکید بر اینکه ۲ هزار و ۳۰۰ مددکار به مددجویان خدمات مشاوره میدهند، گفت: از سالهای گذشته امداد در راستای شناخت آسیبهای اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده و در قالب ۱۲۰ بسته خدمتی و حمایتی با هر آسیب اجتماعی برخورد خاصی انجام میدهد.
نظر شما